Servicii de grafică

Servicii de grafică

“Inspirație și creație!”

Designul Grafic este un proces de creaţie care îmbină tehnologia cu arta pentru a transmite unui public targetat anumite idei, mesaje sau trăiri vizuale. Design-ul Grafic este important în proporţie de 75% pentru promovarea unui business şi pentru a atrage clienţi din toate sectoarele de activitate! Design-ul site-ului este primul lucru la care se uita oricine isi doreste un website pentru business-ul pe care il are si este un lucru de foarte mare importanta pentru ca el este cartea dumneavoastră de vizită.

O imagine valorează cât 1000 de cuvinte și alegerea corectă a acesteia ajută la poziționarea brandului în conexiunea cu publicul țintă.

Site-urile noastre sunt moderne, au un design inovativ și inspiră calitate. Oferim mai mult decât servicii web design: Lucrăm pentru a contura imaginea afacerii dumneavoastră în mediul online.

Vizibilitatea mobile

Este cunoscut faptul că un website sau un shop online este vizionat de pe mai multe dispozitive cu rezoluții diferite (desktop, tabletă sau smartphone), ceea ce sugerează faptul că un website trebuie să fie responsive. Peste 75% din utilizatori acceseaza site-urile folosind telefonul mobil.

Comunicarea

Publicul are nevoie să găsească informația rapid, de aceea este esențială comunicarea rapidă, obiectivă și ușor de digerat. Câteva tactici efective ce trebuie incluse în graphic design sunt: organizarea informației în headline-uri și subheadline-uri, folosirea structurii în liste în loc de fraze lungi.

Culoarea

O paletă de culori corectă poate maximiza experiența. Unde culorile complementare pot aduce armonia, cele contrastante pentru text și fundal fac textul mai ușor de citit. Culorile vibrante, pe de altă parte, crează emoția și trebuie folosite cumpătat.

Grafica pentru rețelele de socializare

Retelele sociale ne arata ca este suficient ca un mesaj sa fie transmis o singura data pentru a fi distribuit de sute sau chiar mii de ori.

Stiai ca grafica este elementul care atrage atentia de peste 10x mai mult decat textul?

Conținutul grafic care însoțește postările lansate pe rețele sociale implicate în promovarea unui business stimulează gradul de interacțiune al mesajului cu audienta căreia adresați, ceea ce încurajează un impact mai mare asupra acestui public. Fotografiile au un impact emoțional sesizabil, acționând manifest în rândul utilizatorilor.

Grafica personalizată în postări

Utilizând imagini personalizate, impactul postărilor vă fi unul mult îmbunătățit. Totodată, postările rămân în memoria utilizatorilor și odată distribuite, vor ajuta la propagarea facilă a brandului tău.

Concept de avatar și copertă

Este necesar un set compus din avatar și copertă pentru pentru a transmite mai bine imaginea companiei și pentru a te diferenția în fata concurentei cu o grafica unitara.

Imagini campanii marketing

O campanie de display advertising sau o campanie derulată pe rețelele de socializare necesită grafică de calitate pentru un randament ridicat.